Doorgaan naar inhoud
Huisstyling - April '21

Huisstyling - April '21

Dit is een huis vol kleur! Geweldig.. 

Het schilderij is was een must dus daar hebben we alles op afgestemd! De bank hebben we aangevuld met mooie vrolijke bijpassende kussens. En daarbij hebben we het donkergroene stoeltje met gouden tafeltje als een geheel neergezet, ook de accessoires zijn aangepast op de kleuren van het schilderij etc. 

Tegen de lege muur hebben we een set zuilen met een mooie vaas en zijdenboeket geplaatst, waardoor de ruimte opgevuld word! op de kleinere zuil hebben we twee houten harten geplaatst voor de natuurlijke look! De eettafel hebben we met de accessoires van de klant en een aanvulling van ons weer tot een mooi set gemaakt! Verder hebben we de bank bij de eettafel weer aangevuld met prachtige kussens word dat warme gevoel! 

Een tijd geleden kochten mensen alleen kussens in de winter omdat dat echt iets voor de winter was. Maar tegenwoordig is het echt ook juist iets voor de zomer! Alle kleuren, patronen en stoffen! Mooi te combineren en makkelijk te verwisselen per seizoen, je legt het weg en de volgende periode haal je ze weer tevoorschijn! Dat zorgt voor variatie in je interieur!!

Vragen? Laat ze gerust achter! Tot de volgende keer! 

Informatie: 

- Type styling: Huisstyling 

Vorig artikel Huisstyling - April' 20
Volgend artikel Huisstyling - Aug '21

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden