Doorgaan naar inhoud

Over ons

Graag willen we 4Suze aan u voorstellen. Wie we zijn, waar we voor staan en wat ons streven is.

Anders zijn dan anders, net even een uit de comfort zone en lekker gek. Daar houden we van. We gaan geen uitdaging uit de weg. Wanneer de druk het hoogst is en de uitdaging het grootst presteren wij het best. Daar zijn we dus ook altijd naar opzoek. Uitdaging en te gekke projecten.

We onderscheiden ons doormiddel van ons bloemwerk en onze toffe interieur items. Dagelijks worden de verse bloemen van de veiling naar de winkel gebracht. In de winkel verwerken we de bloemen in boeketten en bouwen we een overweldigende bloemenhoek. Tijdens het maken van een boeket staat de kwaliteit en creativiteit van het boeket voorop. Door onze creatieve manier van binden en originele toevoegingen in het boeket onderscheiden we ons. In onze bloemenhoek zijn de meest exclusieve bloemen te vinden.

Onze interieuraccessoires en meubels verschillen van landelijk naar strak en modern. Deze stijlen zijn erg mooi te combineren waardoor je een stoer en strak effect krijgt. In onze winkel presenteren we de producten op een creatieve manier. Hierdoor willen we u graag helpen bij het opdoen van inspiratie en nieuwe ideeën. Ook dit is één van de dingen die ons onderscheid. Regelmatig staat de hele winkel op z’n kop en zorgen we ervoor dat alles een ander en verfrissend plekje krijgt. Hierdoor ziet u de volgende keer weer allerlei nieuwe accessoires. We gaan regelmatig op inkoop. Heerlijk verrassend!

Abonnementen

Voor particulier en zakelijk

Bel ons

0180 - 444 352

Chat met ons

Wij zijn te vinden op Facebook

Locatie

Kom gerust een keer langs