Doorgaan naar inhoud
Huisstyling - April' 20

Huisstyling - April' 20

Weer een onwijs mooi huis mogen afstylen! En wat wat het gezellig, alles mocht op z'n kop, bank achterstevoren, kasten ergens anders en hop een compleet nieuwe aankleding! Na een dag is je huis weer een compleet nieuw huis! 

Mooie groene planten maken het lekker fris! We hebben in de bronskleurige pukkelpotten de zijden hertshoorns verwerkt met wat mooie natuurlijke takken. 

De groene plant in de groene pot hebben we verhoogd en op een brons kleurige poef gezet! Waardoor het weer een ander effect krijgt! De bank hebben we voorzien van bijpassende kussens, en de twee lampjes hebben we achter de bank gezet voor meer licht als het donker is! Verder hebben we de sidetable mooi gemaakt met ornamenten en hoornen. Een rustig geheel dus! 

De raamkozijnen hebben we aangevuld met de waanzinnige egg's met het echte bladgoud aan de binnenzijde wat zorgt voor een mooi warm licht als de kaars brand! Ook de groene takken hebben we weer gebruikt bij deze styling, Dit zijn toch wel echt hele populaire takken, omdat ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn, en van mooi materiaal gemaakt zijn! 

Heerlijk huis om te stylen! 

Vragen? Laat ze gerust achter! Tot de volgende keer! 

Informatie: 

- Type styling: Huisstyling 

 

Vorig artikel Aankleding - Lunchroom Echt - Aug '21
Volgend artikel Huisstyling - April '21

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden