Doorgaan naar inhoud
Aankleding - Lunchroom Echt - Aug '21

Aankleding - Lunchroom Echt - Aug '21

Wat een leuke opdracht was dit.. Lunchroom Echt vroeg of wij het hier en daar wilde aankleden. We hebben lekker gebrainstormd en zijn tot hele mooie resultaten gekomen! 

Bij de ingang staat een houten ton daar hebben wij een mooie vaas opgezet met groene zijdentakken, gelijk een frisse uitstraling! Voor de gezellige sfeer hebben we er een gouden egg bij gezet zodat dat gezellig brand. 

Binnen hebben we een mooie zijden plant geleverd. ideaal want het gaat nooit dood en hoef geen water";). In een zwarte robuuste sobere pot! mooi rustig en toch staat er wat. 

Op een hoge tafel hebben we een set gecreëerd met landelijke accessoires. In de pot hebben we een bloesemtak lekker de hoogte in laten gaan om de hoogte daadwerkelijk ook echt te benutten. Daarbij hebben we wat takken gedaan, zodat het een mooie landelijke uitstraling krijgt! 

Buiten op het terras hebben we het ook opgevrolijkt! Mooie pot met zijdenbloemen, ideaal want daar heb je lang plezier van! 

In de wc hebben we weer juist wat chique vazen gebruikt dat is zo mooi aan deze stijlen je kan het zo leuk combineren en het matcht perfect!

Vragen? Laat ze gerust achter! Tot de volgende keer!

Informatie: 

- Type styling: Aankleding - Lunchroom Echt 

- Locatie: Barendrecht

Vorig artikel Huisstyling - aug '21
Volgend artikel Huisstyling - April' 20

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden