Doorgaan naar inhoud
Huisstyling - Aug '21

Huisstyling - Aug '21

Wat een fris huis, die frisse kleuren en meubels! We komen daar 's morgens aan en hebben gelijk leuke ideeën! Helemaal zin in deze aankleding!

Als allereerst bespreken wij de wensen en lopen wij het huis door voor inspiratie en ideeën. Dit doen we samen met de bewoner zodat zij haar wensen ook kan uitspreken. 

Als alles duidelijk is en we hebben het doorgelopen, gaan we lekker aan de slag! We beginnen met de grote lijnen, zoals het vloerkleed, en de salontafels etc. daarna stylen we het af met mooie accessoires. Zoals het raamkozijn bijvoorbeeld waar nu deze prachtige ovale potten in staan met een mooie structuur, en die kleur komt ook weer terug in de meubels! Daarin hebben we zijden hertshoorns gedaan voor net even dat groene frisse tintje.

(Grappig weetje: Op de hertshoorn ligt een laagje waardoor het lijkt alsof er een laagje stof op zit, sommige mensen gaan er overheen met de stoffer om het stof eraf te krijgen maar dit is dus niet de bedoeling:)

De schouw hebben we aangekleed met een mooie ronde spiegel waardoor de ruimte nog groter lijkt. Spiegels in een interieur geven veel ruimte en ogen heel sfeervol! Als aanvulling hebben we er nog kandelaars aan toegevoegd, gezellig om te branden maar ook mooi om zo te laten staan! Op de salon tafels hebben we heerlijk verse Asclepia in de prachtige bol vaas gedaan.

We krijgen vaak de vraag wat er het beste in z'n soort bol vaas past, tuurlijk het is een lastige vorm maar daarom niet minder mooi! :) Je kan er dus voor kiezen om heel heel boeket er in te laten maken maar een aantal subtiele bloemen spreek ook vaak wel, of bloemen van hetzelfde soort gewoon een vaas vol! Lekker rustig en toch heerlijk vers! 

De bank en de stoelen hebben we aangevuld met bijpassende chique kussens. Dit geld ook aan de andere hoek van de kamer, daar hebben we de raamkozijnen ook mooi mogen aanvullen met de Croco-  en schildpadden potten, ideaal voor de smalle raamkozijnen, mooie frisse groene tak erin en het is een plaatje! 

In de hoek van de kamer naast de witte kast hebben we een enorme eyecatcher neergezet.. die pot!! Zo mooi bij het interieur, en hij is van de zelfde structuur en materiaal als de potten in het raamkozijn! Het was de bedoeling deze hoek rustig te houden, daarom hebben we gekozen voor een enorme dadeltak met wat rustige kleuren zijdenbloemen, waardoor we toch net even wat meer kleur creëren. 

In de hal hebben we een fauteuil met een prachtig windlicht neergezet! in het fauteuil zit een mooi structuur van een Croco print, het windlicht past perfect bij de de fauteuil door de kleur en het smoke- kleurige glas. Een waanzinnig hoekje zo! 

Vragen? Laat ze gerust achter! Tot de volgende keer! 

s' Avonds kregen wij de onderstaande foto! Wat sfeervol en gezellig!

Informatie: 

- Type styling: Huisstyling 

Vorig artikel Huisstyling - April '21
Volgend artikel Kantoor aankleding - April '21

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden