Doorgaan naar inhoud
Huisstyling - Oktober 2021

Huisstyling - Oktober 2021

We blijven lekker stylen! Een ontzettend mooi huis met mooie meubels. We werden gevraagd of wij er een geheel van willen maken, want al die mooie meubels en accessoires, kunnen ook op een andere manier als eyecatcher gezien worden! 

We hebben vroeg in de ochtend mooie accessoires en meubels verzameld in de winkel en die ingeladen in de bus. Onderweg naar de klant zitten we vol ideeën en onze gedachten bruisen van inspiratie! 

Aan gekomen bij de klant, beginnen we met een heerlijk kopje thee en samen met de klant lopen we de eventuele wensen door! Dan is het tijd om aan de slag te gaan.. eerst alles uitladen voor een overzicht wat we nou eigenlijk allemaal hebben ingeladen:). Hier begonnen we met de grootste lijnen, zoals de grote vakken kast, dat is best lastig om te stylen, vaak krijgen wij ook de vraag van klanten of er in elk vak nou echt iets moet staan?! Nou dat hoeft dus helemaal niet, als je mooie rustige, bij elkaar passende accessoires toevoegt dan krijg je vanzelf een geheel!  Zoals bij deze kast te zien is, Niet alle vakken zijn gevuld en toch is het geheel rustig en is het chique ingericht.  We hebben gekozen voor gouden en zwarte accessoires omdat dat bij de stijl en interieur past! 

Op de mooie zwarte keuken hebben we een mooie vaas neergezet met wat pluimen en rozenbottel takken. De vaas is metallic black waardoor hij goed bij de keuken past en dus een echte eyecatcher! Ook hebben we zuil met vaas achter de bank in de hoek gezet, creeer je veel meer ruimte en het was een muur waar niks meegedaan werd dus hebben we er een boeket in geschikt met stijlvolle gouden takken en zwarte pluimen, past weer perfect bij de kast! Doordat door heel het huis alles terug komt is het een rustig één geheel.. Ook de bank hebben we voorzien van bijpassende kussens en plaids.  Met deze gedachten hebben we van de rest van het huis ook verder ingericht! 
Vragen? Laat ze gerust achter! Tot de volgende keer! 

Informatie: 

- Type styling: Woonhuis

- Locatie: Zwijndrecht

Vorig artikel Aankleding Grand Café - 't Hoofd

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden