Doorgaan naar inhoud
Aankleding Grand Café - 't Hoofd

Aankleding Grand Café - 't Hoofd

 

En toen kregen wij deze leuke opdracht, om Grand café 't Hoofd weer fris en gezellig aan te kleden, we hebben als eyecatcher bij de ingang een mooi groen arrangement van zijden gemaakt zodat het een frisse uitstraling is bij binnenkomst! Een mooi windlicht ervoor om het nog warmer en gezelliger te maken.

Het arrangement hebben we hoog opgestoken zodat het de hoogte van de ruimte ook accentueert. We hebben gewerkt met natuurlijke materialen zoals; stronken, rozenbottel, mos etc. toen die basis stond hebben we het geheel aangevuld met zijden takken. En deze zijdentakken leken zo echt dat het geheel nog steeds een natuurlijke uitstraling heeft!  

Veel mensen zijn bang dat het gebruik of combineren van zijden bloemen/ takken erg nep en kunst oogt, Maar om die materialen nou te combineren, met natuurlijke stronken en takken, waardoor speelt je met die twee combinaties die perfect bij elkaar passen en het gebruik in balans houden!

Dit hebben we overal terug laten komen, De enorme pot op de grond voor de deur hebben we ook weer met de stronken, zijdentakken, berenklauwen, rozenbottels en hangpluimen gewerkt waardoor we één geheel creëren maar dat het toch een beetje anders is. Dit hebben we hetzelfde gedaan bij het stuk op de bar, waar fleurige en felle gekleurde zijdenbloemen in verwerkt zijn.

En die gezellig gekleurde bloemen hebben we ook weer op de terug laten komen op het muurtje in het café. Waar de ondergrond een strakke zwarte pot is en toch het sfeertje landelijk maakt door de natuurlijke tinten en stronken! En doordat je een aantal van die potten naast elkaar zet geeft dat veel rust en straalt dat veel gezellig- en vrolijkheid uit! 

Wat een leuke uitdaging om te doen! 

Vragen? Laat ze gerust achter! Tot de volgende keer! 

 

Informatie: 

- Type styling: Aankleding Grand Café 't Hoofd 

- Locatie: Maassluis

Vorig artikel Slaapkamer aankleding - Juni' 21
Volgend artikel Huisstyling - Oktober 2021

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden