Doorgaan naar inhoud

Zijden bloemen

Hoe mooi en handig zijn zijden bloemen? Ze staan namelijk altijd mooi. De laatste tijd is er zoveel mogelijk wat betreft zijden bloemen. Hierdoor zijn ze haast niet van echt te onderscheiden.

Er is veel mogelijk met zijden bloemen. Onder andere kunnen we een boeket maken. Dit boeket zal passend zijn bij uw vaas. Ook kunnen we een pot voor u opmaken met zijde. Het zijde steken we in oase blokken waardoor het stevig in de pot staat en de bloemen in model blijven. Wanneer u uw pot of vaas mee neemt naar de winkel kunnen wij er iets moois van maken. We maken graag voor uw huiskamer, restaurant, kantoor of ontvangstkamer een arrangement naar uw wens om lang van te genieten. Allemaal op maat gemaakt volgens de wens van de klant.

Niet alleen kleur, maar ook de afmeting, stijl en de ondergrond zullen we samen uitzoeken. Een combinatie van diverse stukken is natuurlijk ook mogelijk.

Zijde is mooi  te combineren met natuurlijke materialen die in kunnen drogen. Bijvoorbeeld een zijden boeket met daarin eucalyptus en olijfblad. Door het combineren van de natuurlijke materialen en de zijde bloemen creëer je een mooi contrast tussen de bloemen.

Abonnementen

Voor particulier en zakelijk

Bel ons

0180 - 444 352

Chat met ons

Wij zijn te vinden op Facebook

Locatie

Kom gerust een keer langs