Doorgaan naar inhoud
Huisstyling - April '22

Huisstyling - April '22

Goedemorgen! 

Het is weer een mooie dag als we starten met de voorbereidingen van verzamelen van meubels en accessoires! We laden heerlijk in de volle zon de bus in en we hebben er helemaal zin in!

Aangekomen in Oud- Beijerland..! We staan voor een mooi huis en worden binnengelaten door gastvrije mensen.. Tijd om aan de slag te gaan! 

We beginnen met het uitladen van de grootste meubels.. zodat we een overzicht creëren van wat we precies allemaal bij ons hebben! Daarna is het tijd om het op z'n plek te zetten. Mooie lichte inrichting. We hebben daarom ook een ronde grijze luxe lounge fauteuil meegenomen!

Daarbij hebben we de bijzet tafeltjes gecombineerd met een het pear vormige windlicht wat nu perfect te combineren is, Tip: Kijk op een andere manier naar je vazen/ windlichten, wie weet dat er meer mee gedaan kan worden!) Een vaas kan een windlicht worden en een windlicht kan een vaas worden, zo kan je lekker variëren qua stijl en smaak! 

De vorm van de vaas hebben we terug laten komen op tafel, met een prachtig plateau eronder, wat net dat set even accentueert. De bank hebben we mooi afgestyld met lichte kussens zodat het een lekker licht en frisse uitstraling creëert! En hebben we voor het raam een set van zuilen neergezet wat echt de perfecte plek is waardoor je wat minder inkijk creëert en toch rustig en niet te rommelig! Tip: Bij ramen vanaf de vloer is het mooi en rustig als er hoge, rustige accessoires/ meubels.. 

Het was weer een dagje hoor! Heerlijk om bezig te zijn in z'n mooi huis! 

Vragen? Laat ze gerust achter! Tot de volgende keer! 

Informatie: 

- Type styling: Huisstyling 

- Locatie: Oud- Beijerland

Volgend artikel Huisstyling - aug '21

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden